PELS PARES


Así se ensenya religión en otros paises de Europa


La Lomce ha vuelto a situar a la asignatura de Religión en el ojo del huracán. La reforma educativa aprobada por el Gobierno asocia en la educación obligatoria una asignatura alternativa de «Valores sociales y éticos» para los alumnos que no la cursen, ... (fes clic a l'enllaç següent i continua llegint)
http://www.abc.es/sociedad/20130619/abci-asignatura-religion-otros-paises-201306101150_1.html

********************************************
Cal ensenyar religió a l'escola?Un dels debats més estesos i polèmics en la nostra societat és el de la religió a l'escola. Alguns consideren que la religió ha d'excloure's definitivament del marc escolar, perquè representa un element negatiu per a la formació de la persona, mentre que d'altres consideren que hi ha d'ésser, perquè l'educació pugui anomenar-se integral. En qualsevol cas, els pares no podem quedar al marge d'aquest debat, perquè hi ha en joc la formació dels nostres fills. 

Per veure l'article sencer feu clic aquí 
********************************************

 LA BÍBLIA ES RELLANÇA COM A "BEST-SELLER"

 Els estudiosos (creients, però també no creients) defensen que la Bíblia és un referent cultural de primera magnitud, bàsic per comprendre manifestacions artístiques que han marcat la història de la humanitat, des de la pintura fins a l'arquitectura, passant per la música i el cinema....
                                             Llegir article a  FLAMA
1 comentari:

  1. montse expliques molt be les lliçons anim no vull quedar-me sense profe

    ResponElimina